LIVET I LA

Hus till salu

Kategori: Allmänt

Just nu är jag väldigt trött på att vara husägare. Skorstenen är trasig, avloppet är trasigt, allt behöver göras och det är typ nu, eller helst i går. Varför kan man inte bara få lägga pengarna på roliga saker? Spelar egentligen ingen roll för jag har ju inga pengar. Känner mig väldigt negativ och behöver något som får mig att tänka positivt, till exempel en miljonvinst! Jag förmodar att det kommer ljusare tider även efter denna svacka men just nu känns det långt borta.

För att komma med något roligt inlägg så har min söta lilla dotter lärt sig att skriva sitt namn själv, hon kom med en gul postit-lapp till mig i dag där hon själv skrivit JOSEFI, duktiga lilla tjej. Hon ville inte skriva N för den bokstaven var så svår. När hon skulle skriva mitt namn så upptäckte hon att R var lika svårt att skriva men hon kom på att det berodde på att hon inte kan säga R än:-) Guldklimpen min. Jonatan är på väg att tappa sin andra tand så just nu handlar hans liv mest om det. Vi får se om den lossnar i dagarna, Jonatan själv tror på onsdag och jag på fredag, vi får se om nån av oss får rätt.

Vi har inte kommit i väg och hälsat på Lisa och bebisen än heller, han hinner väl börja på dagis innan vi kommer dit, men jag lovar er att vi tänker på er varje dag. Vi kommer ska ni se!

Nåväl, jag har i alla fall ett roligt jobb att gå till varje dag och i dag har det hänt stora grejor även där, men det tänker jag inte gå in på här, stolt är jag i alla fall:-)

Det var 28 grader kallt när vi vaknade i morse, den här vintern släpper tydligen aldrig greppet. Men jag lovar härmed er alla: det kommer tussilago även i år!

Äntligen fredag...

Kategori: Allmänt

...fast å andra sidan är det ju jämt fredag! Veckorna gårfort och snart kommer sportlovet, då ska jag och mina barn ta en tripp med Birka Paradise...det blir väl en annan sorts båttripp än vad jag är van vid.

I helgen flyttar Mimmi och Henry i från oss igen. Lycka till med livet Mimmi, det kommer att gå bra för dig! Sofia ska också ut på tripp med Buffalo, så det blir bara vi tanter kvar i stallet ett tag nu..Tråkigt, men lugnt och skönt :-) (Sorry)

Mina arbetsuppgifter har blivit fler och det är mycket i mitt huvud just nu, men det känns ändå väldigt bra. Ett av mina nya projekt är detta:

www.falun.se/grycksboskolan

En snabb summering av livet just nu får bli så här: Barn, mat, städning, hästar, hästskit, trasiga hagar, snö, snö, snö, trasiga avlopp, trasig tv, trasig skorsten, läsning, läsning och kanske lite motion...Försöker intala mig själv att positivt tänkande är det bästa just nu.

Ha en skön helg! 

Josefin

Kategori: Allmänt

Orientering är inte riktigt min grej...

Kategori: Allmänt

I går kväll var jag på en mycket rolig fest. En av mina arbetskamrater hade 40-årskalas tillsammans med sin sambo. Festen var väl, låt oss säga, full av orienterare. Ja och så vi från jobbet då klart! Järngänget som har annat gemensamt än orientering(älskar er). I varje hörn och vid varje bord pratades det intervaller, långdistans, medaljer, SM och VM. Man talade om åren som gått i form av olika tävlingar, när man vunnit olika titlar och fyllt på sin CV litegrann. Nåväl, det var väldigt roligt i all fall och jag förtjänar verkligen att vara hängig i dag om vi säger så. Tack så mycket för en väldigt rolig fest Bella och Jimmy. Måste erkänna, orienterare är nog människor dom också:-)