LIVET I LA

Påminner om earth hour

Kategori:

dsc00703 (MMS)

Påminner om earth hour

Påsktuppar och sminkdockor

Kategori: Allmänt

Ännu en arbetsvecka är snart slut och Josefin är på G igen och har varit på "jobbet" hela dagen i dag. Väl hemma drog påskpyntandet i gång eftersom Jonatan är oerhört traditionsbunden och tycker att han hållt sig länge nog ändå. Efter en stunds pyntande och pysslande kom juvelerna på att de skulle prova mitt smink på varandra och jag är ju så väldigt snäll så jag godkände det så klart. Supersnygga barn blev det, dom är nu nyduschade och rena!

Inser i bland att man gnäller lite för mycket om både dittan och dattan, i dag är en sån dag! Nu ska jag inte klaga på något på flera dagar. Jag lovar härmed att göra mitt allra bästa för att låta bli.

Ta hand om varandra och njut av alla dagar som är bra!

Vårsolen som försvann

Kategori: Allmänt

I går hade vi en superhärlig dag, allt blir så mycket lättare när solen skiner. Efter frukost åkte hela familjen till skolan för att kika på Jonatan när han tränade fotboll (första gången), efter det tog vi en tripp till Lager för att shoppa nya kläder till Josefin som ska på kalas i dag. Väl hemma igen så var vi ute och njöt av solen, både Jonatan och Josefin åkte sparkcykel på logen (trots det brutna nyckelbenet) och sen kom hinkarna fram och sparkcyklarna fick sig en vårtvätt. Solen sken och vi fikade i gräset som kommit fram på baksidan, riktigt skön dag.

Så vaknar man i dag och funderar på vad en ny vacker vårdag kan erbjuda... tills man tittat ut genom fönstret. Nåväl, det kommer ju alltid lite snö när man tror att våren kommit så detta innebär väl bara att vi kommit ett steg närmre vår och sommar.

Josefin får ta med sig pappa och åka på kalas så jag och storebror kan passa på att ta en shoppingtur, bestämde i går att det behövdes vårkläder...kanske inte lika aktuellt i dag, men men våren kommer som sagt så småningom.

I morgon ska jag tillbaka till jobbet i alla fall efter en vecka hemma med Josefin, Skönt!
På tisdag bär det i väg till storstan för "skolinformatörsutbildning", ska bli spännande och se vad det kan ge.

I går var det i alla fall vår.

Kategori:

dsc00702 (MMS)

(Det verkar också omöjligt att vända bilder från MMS)

Det kan alltid vara värre

Kategori: Allmänt

Jaha, nu har jag ägnat några dagar åt min skadade lilla dotter. Som om det inte räckte med brutet nyckelben så fick hon 40 graders feber också. Hon har varit i ganska dåligt skick men nu börjar livsgnistan återvända. Hon klarar sig riktigt bra och har funnit sig i att ha armen i ett band runt halsen. Hon påpekar i och för sig 5 - 10 gånger om dagen att hon aldrig mer ska gunga, stackarn. Nu på kvällen längtade hon oerhört mycket efter pappa och åkte dit för övernattning så jag och storebror fick ägna oss åt hästarna i lugn och ro en stund. Skönt!

Vattnet droppar för fullt från taken här och det är helt underbart att det snart är påsk. Påsk känns som vändpunkten tycker jag. Påsk innebär ju också 4-årskalas här hos oss och det finns ju minst en som ser framemot det här:-)

Jag har också pratat semesterjobb med mamsen och det betyder också att sommaren är på väg till oss...

Nu ska jag göra tidig kväll och sova hela natten, det var ett tag sen känner jag, hur klarade man småbarnstiden egentligen? Jag tror jag klarar mig längre utan mat och vatten än vad jag gör utan sömn. Så nu blir det helt enkelt:

GONATT

Min lilla prinsessa

Kategori: Allmänt

Ja nu har jag i alla fall tid att skriva lite här, ska tillbringa några dagar i soffan med min lilla prinsessa som brutit nyckelbenet:-( Hon lyckades ramla så illa ur en gunga att det gick rakt av.

Man lider verkligen när ens barn har ont, usch vad jag skulle vilja att det var jag i stället. Hon gillar i alla fall att bli ompysslad och har redan fått en del tröstpresenter, just nu är morbror Micke här och leker med henne och den uppmärksamheten verkar hon njuta av. Vi måste förmodligen hålla oss hemma ett tag framöver, det krävs ju att hon är på topp för att orka med förskoledagarna.

Vårsolen skiner här i LA och även om vi får se den i från fönstren i några dagar så känns det i alla fall som att livet lättar när ljuset kommer tillbaka.

Måste väl också nämna att mina vårkänslor gått helt över styr: Jag har börjat jogga om dagarna! Det har inte hänt så många gånger tidigare i mitt liv men nu är jag på G. Jag och Terese har till och med bestämt oss för att springa vårruset!

Så passa er när jag kommer och susar förbi:-)