LIVET I LA

Tjejruset 25 maj 2011

Kategori: Allmänt


Foto Dt.se

En trött Sara Olsson här i bakgrunden:-) 22,39 den här gången 36 personer före och närmre 1700 efter

Vårruset i Gävle maj 2011

Kategori: Allmänt

Foto från Gefle Dagblad

Jag vet, det är mycket springning nu, men det är bra att spara allt om loppen här på bloggen.

Jag och Jess drog till Gävle diekt efter jobbet i onsdags för att springa Vårruset, mina nya fantastiska springskor var med och verkade funka bra, tur det eftersom dom var så väldigt dyra.

Vi ställde oss längst fram för att slippa trängas med alla som inte tänkte springa och det var tur det, det var nästan  7 000 personer där.

När starten gick och jag stod så pass långt fram bestämde jag mig för att försöka hänga på de snabba tjejerna ett tag för att se hur långt jag skulle orka. Jag låg tvåa i en kilometer, skithäftig känsla men jäklar vad fort det gick.
1 km - 3min 40 sek
det var då nytt rekord för mig, sen var jag så trött att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, men eftersom det var folk överallt längs med vägen så kunde jag ju inte stanna och gå när jag låg så långt fram,det hade blivit pinsamt, så jag kämpade och kämpade men gud så trött jag var på slutet. Gick i mål på 23,37 drygt 4 minuter efter vinnaren. Nöjd med att genomfört ännu ett lopp!!

Nu väntar Tjejruset i Falun, mer om det på onsdag!

 

Leksandsrundan

Kategori: Allmänt




Tävling....igen. Jag, Anette, Jonatan, Douglas och Josefin har tävlat i dag igen. Jag är glad att jag valde att hålla mig till 5 km. Riktigt tuff bana, fast trevlig. Anettes GPS visade på 5,54 också så det var nog lite längre än vad som sagts. Funderade hur det kunde bli så dålig tid när jag jobbade så hårt men insåg att hon som vann förmodligen tänkt lika. Nöjd i alla fall med att ha sprungit 3 lopp på en vecka.

Spring, spring och spring

Kategori: Allmänt



Älven runt gick fint. 4,6 km är mer lagom än 1 mil måste jag säga. Jag, Krickan och Anette höll ihop hela vägen och hade bra hjälp av varandra. Vi slutade på 8, 9 och 10:de plats. Nöjd! Kolla resultatet, inte mycket som skiljer oss åt!



I morgon ska vi göra klart hästhagen så att alla hästar får sommarhage. Mys! På lördag morgon bär det av till Leksand, då springer vi igen hela familjen.

Sen väntar Vårruset, Tjejruset och Minimaran för barnen. Med det är vårsäsongen över och det blir inte några tävlingar förrän till hösten. Då väntar tjejmilen och Tjurruset framförallt! Men först ska jag ha sommarlov, de drar ihop sig....

Bra dag!

Kategori: Allmänt

Då har vi avklarat Spring i benen i Mellsta också då. Josefin sprang som en raket och var nöjd och glad. Jonatan sprang 1,5 km. Riktigt duktig var han, börjar få lite kämparglöd han också:-)

Jag och Anette sprang 10 km, starten gick samtidigt med 5 km-tävlingen så man visste inte riktigt vilka man tävlade mot. Drygt som 17 och var jag redo att ge upp vid varvningen. Hade siktet inställt på Anette som var tframför men kom aldrig i kapp, gele i benen (eller cement), inte så mycket uppför men ändå terräng. Väl i mål och på väg hem ropar dom upp Anette till prisutdelningen, hon hade sprungit in på 3:e plats! Coolt va? 10 sekunder efter 2:an till råga på allt. Jag kom på 4:e plats. Hade jag vetat att vi låg så bra till hade jag kämpat lite mer...tror jag! Nu är det gjort och nu är det bara 5 kilometers lopp som hägrar. Innerst inne så måste jag säga att det inte är så jäkla kul att springa 1 mil, men det är jäkligt skönt efteråt:-)

2 tävlingar till veckan som kommer blir det också så nu ska jag lägga mig och massera mina stackars ben tror jag.

Tjingeling!

Vårbilder

Kategori: Allmänt



Josefin och Selma



Josefin och Elsa sista april 2011



Josefin och Jonatan matar änderna



Elsa, Gustav, Josefin och Jonatan sista april 2011

Spring i benen

Kategori: Allmänt

Ok, mitt liv handlar ju bara om löpning, arbete och mina barn. Kan därför tala om att nu är det dags för att ta med barnen på "Spring i benen" i Borlänge på söndag. Alla 3 ska tävla. Tror inte det kommer att gå lika bra som i S-holm men jag förväntar mig i alla fall en tid runt 50 minuter om än strax över kanske... Nettan springer den här gången också, jag tippar på att hon springer lite fortare än mig så jag får väl försöka följa henne helt enkelt. Mer om det kommer väl här kan jag tro.

I morgon är inget inplanerat och det känns riktigt skönt. Ska pyssla på farmen och ha det bra. Vi hörs en annan dag

Natti natti

Tänk att man har så många barn

Kategori: Allmänt


Nu har jag slutat tyckt synd om mig själv, är frisk och kör på i raketfart ett tag igen.

Måste bara skriva om något som jag tänker på då och då och det är det faktum att jag har nästan 50 barn, och det är så coolt! 50 barn som jag träffar dagligen och så 100 till som jag umgås lite då och då med. Dessa 50 barn som jag umgås med varje dag  är så fantastiska, unika och härliga och det är verkligen underbart att få lära känna dem alla och vara med på deras vandring mot vuxenvärlden. I bland är det rent ut sagt drygt med alla måsten i mitt jobb, men när man i bland stannar upp och inser vad man sysslar med om dagarna så blir man bara glad. Tack alla föräldrar för att vi får låna alla härliga barn om dagarna!

I år får jag vara med och lämna vidare sexor till högstadiet för första gången, jag kan redan nu bli sentimental och fundera hur jag ska kunna göra det utan att gråta för mycket... Dessa elever kommer jag aldrig att glömma, inte en enda en av dem, dom är så goa allihopa!