LIVET I LA

Förkyld och laddad

Kategori: Allmänt


Har varit förkyld i flera dagar och väntat på att höstsjukan ska bryta ut på allvar, men icke. I fredags tog jag en löptur trots att jag bestämt mig för att vila och det kändes hur bra som helst trots snor och hosta.

I dag var det dags för Träflasklöpet i Sundborn och jag kände när jag vaknade att jag borde låta bli, frusen, snorig och hostig som jag var men eftersom det eventuellt är årets sista löptävling så tyckte jag att det fick bära eller brista...och det gjorde jag helt rätt i:-)

I dag blev jag nämligen första tjej i mål för första gången, känns bra kan jag säga. Det var dock motionsklass och tjejer och killar sprang i samma klass så jag slutade på en 6:e plats - men ändå väldigt nöjd, trots vanliga kräkatacker och i dag även håll!!!

Men det är det värt!

Nu laddar vi om för Turkietresan - det är inte långt bort nu!




tjejmilen 2011 - check

Kategori: Allmänt


Då var det avklarat också då, missnöjd. Var ganska säker på att jag skulle komma under 50 minuter. Men nejdå, slutade på 51,30. Benen gjorde ont redan efter ett par kilometer, gillar inte asfalt. Trots dålig tid så hade vi en bra dag med fint väder och jag kommer garanterat springa tjejmilen igen!

Smickrad

Kategori: Allmänt


I dag fick jag ett erbjudande eller en förfrågan kan man säga av en, i mina ögon, väldigt bra människa.
Vissa saker gör att jag blir så härligt glad.

En oväntat erbjudande i från just den här personen.

Det var inget märkvärdigt alls egentligen och jag tackade nej.
Men jag blev ändå väldigt glad och smickrad att just den här personen frågade just mig.

Thanks! You made my day:-)