LIVET I LA

I´m back! Tror jag i alla fall..

Kategori: Allmänt


Ok, jag vet att jag inte skrivit på väldigt länge. Sorry för det! Men eftersom den här bloggen mer och mer handlar om träning och jag nu vilat i flera veckor så har det inte blivit något. Men...I´m back...tror jag.

Dagen före julafton tog jag en löptur med J och insåg då att det gör för ont i mitt knä för att springa och bestämde mig för att nu måste jag verkligen ta i tu med detta. Sagt och gjort så ringde jag kiropraktorn och fick komma den 28/12. Det fanns en del i min kropp att fixa kan man säga.. Hade ju en gissning på att benen var olika långa och det stämde ju. Bäckenet låg väldigt snett, vilket resulterade i ca 2 cm skillnad på benens längd. Hade också en rejäl inflammation i låret och rumpan. Många saker att fixa i både rygg och nacke fanns också. Han förklarade att vissa delar jag hade problem med orsakades av mitt "löparknä" vilket jag inte känt av men inflammationerna jag hade kom därifrån. Men det var inte det som var det egentliga problemet med mitt knä. Jag har ju ont på insidan och inte på utsidan. Fick en rejäl dos antiinflammatoriskt och vila 1 vecka. 

Tillbaka igen en vecka senare fick han göra om hela proceduren efter som allt låg som från början igen. Nya tabletter i 1 vecka och en stilla undran från kiropraktorn hur 17 det kan komma sig att jag inte har ont av den rejäla inflammation jag faktiskt har...

I dag har jag varit tillbaka igen och tro det eller ej men nu låg bäckenet som det skulle, inflammationen fanns kvar och nya tabletter igen.... men nu kunde han konstatera att mitt knäproblem inte gick att göra mer åt än att börja spruta med kortison. Inte löparknä-problemet utan "ontpåinsidanproblemet". Jaha så nu väntar jag på en tid för att åka och få kortison i knäet av den berömda Ronny Borelius...ni vet han som influensavaccinerade spelarna i Leksands IF och inte blev så populär... Fast han kan sin sak ändå tror jag. Om jag nu får ordning på mina inflammationer så tror Mr kiropraktor att jag kommer att bli en bra mycket bättre löpare och det låter ju bra tycker jag.

Så mina vänner: I morgon åker jag till Sörskog!!