LIVET I LA

Mot nya mål

Kategori: Träning

Kortvasan avklarad. Det var inte roligt, inte mysigt, inte trevligt, bara drygt. Trots att det var så drygt så fick jag en dålig tid. Skyller det på utrustningen.

Åker säkert igen men det blir en senare fråga.

Nu ska löpningen igång igen och så småningom även cykeln.

Funderar på Tjejvättern. Nya mål.

2013

Kategori: Träning

I år har jag bestämt mig för att åka Kortvasan, verkligen bestämt! Jag gjorde detsamma med Tjevasan förra året, men det blev ju inget, ångrar det än.
 
Har åkt drygt 20 mil bara och mer lär det knappast bli eftersom alla är rejält sjuka i familjen nu, men jag ska åka ändå annars ångra jag mig.
 
Att springa Premiärmilen som start för löpningen blev tydligen inget i år eftersom min gode vän A bestämt sig för att ha 40-årsfest dagen innan...ja, ni förstår ju säkert att det inte fungerar så bra:-)
 
Förra året var jag inte speciellt pigg så tiden blev dålig och jag hade gärna velat slå den, men men..
 
För övrigt så har jag bestämt mig för att springa något längre lopp i år, kanske kanske Lidingöloppet, men jag vet inte, tycker den sista milen som man springer på fjollvarianten är dryg nog egentligen. Vi får se, nåt längre ska det bli!
 
Tjurruset är vi så klart anmälda till igen!  Annars är jag inte anmäld till något mer lopp i år. Men jag lovar, det kommer det kommer!

Wow!

Kategori:

Nu har jag äntligen laddat ner bloggappen, nu ska jag hålla er uppdaterade.