LIVET I LA

Överhettad

Kategori: Allmänt

Mest besökta webbsidor just nu:

www.falun.se/insidan

www.falun.se/grycksboskolan

www.skolverket.se

och så klart:-)

www.facebook.com

Terminen har startat och det är superkul att vara i gång igen. Inte så lätt att komma upp i tid, men det går. Jag har tusen saker i huvudet och risken att glömma saker är stor. Nytt schema, nya arbetsuppgifter och flera projekt på gång. Nu är det bara att köra hårt fram till jullovet. Jonatan har börjat andra klass och han har verkligen blivit stor det syns när man ser de yngre barnen på skolgården.

Springer och springer gör jag också, det är bara två veckor kvar till tjejmilen och formen lär väl inte bli så mycket bättre än så här. Det ska bli roligt att komma i väg i alla fall och jag HOPPAS verkligen att ingen av oss blir sjuk.

Ginza är på väg till fodervärd också, vi ska lämna henne nästa helg är det tänkt. Lite sorgligt men skönt på samma gång. Hästarna tar inte upp så stor del i mitt liv längre.

Hösten närmar sig med stormsteg och pysslet med blommor och rabatter känns inte riktigt lika roligt längre, snart står man här och krattar löv och suckar över kylan igen.

Som sagt, känner mig något överhettad just nu, drömmer om pedagogiska planer, mattelektioner, formativ bedömning, hästar, tvätt, hemsidor, dagistider, springtider och föräldramöten om vart annat. Överhettad helt enkelt! Men det är ju bara 10 månader till vila igen.

Sista badet?

Kategori:

dsc01006 (MMS)

Sista badet?

Min blivande mattetjej har lekt med spagettin

Kategori:

dsc01004 (MMS)

Min blivande mattetjej har lekt med spagettin

Kasta in handduken

Kategori: Allmänt

I dag har vi haft invigningsfest i lillstugan. Tacos med barnen, Magnus, Mamma och Dan, hur mysigt som helst. När vi sitter där och myser säger Josefin lite tyst till mig: "Mamma, visst har morfar kastat in handduken precis som Mafalda?" Skruttungen min, hon och Jonatan har kommit överens om att det låter så hemskt när man säger att någon är död, dom har ju bara gått vidare nån annanstans så dom har bestämt sig för att det låter bättre att säga att man kastar in handduken.

Barn har så bra funderingar och förklaringar!