LIVET I LA

Människor som jag verkligen behöver

Kategori: Allmänt

Det finns några människor som verkligen gör mitt liv lättare. Petra som är en mina bästa vänner och som ställer upp i alla krislägen och hjälper till med hästarna och är en helt underbar vän, brorsan som hjälper mig med gården och bilen och gör att vardagen blir lite enklare, mamma som hjälper mig med barnen så fort det behövs, Dan som ställer upp i ur och skur med det mesta och förser mig med matlådor. Livet skulle bli mycket jobbigare utan er. Sen har jag ju mina älskade barn förstås, ni förgyller mitt liv och ger mig kärlek (och gråa hår). Jag älskar er alla.

Jag har ju också turen att ha flera väldigt bra vänner och ni gör alla livet lätt, törs inte nämna några namn för då glömmer jag någon superviktig.

Tack till er alla för att ni finns!

Gullunge!

Kategori:

dsc00801 (MMS)

Gullunge!

Väntar och väntar...

Kategori: Allmänt

... på att gräset ska börja växa så att hagarna blir gröna åt hästarna. Det ska bli så skönt att få släppa ut dom på bete. Ni som har hästar vet ju vad det betyder!

Jag skrev om vår kära Bernard sist, trodde att han var på väg att ge upp men nu har jag ändrat mig..lite... han har nog varit med om en olycka det var förmodligen därför han varit så sliten. Nu har han fått vilat upp sig inne hos oss ett tag och jag tror att han börjar bli bättre faktiskt.

Min löpträning kom av sig lite när mina barns far drog till USA, svårt att springa på kvällarna när man är ensam med barnen. Springer i och för sig upp och ner i trappen varje kväll när de ska sova och ligger och ropar om än det ena och än det andra. Jag är i alla fall stolt över att jag efter alla år av "icke springande" nu har kommit i gång. På lördag ska jag och P premiärspringa i storstan, får väl återkomma om det.

På jobbet går dagarna fort nu det är mycket som ska hinnas med innan sommarlovet, en rolig men hektisk tid. Har fått ett nytt uppdrag också som jag ser fram emot att se vad det blir av.

Har återigen blivit påmind om hur livet kan förändras på en sekund, jag MÅSTE sluta gnälla över småsaker, mitt liv är ju hur bra som helst!

Ta hand om varandra och njut av de bra saker som finns i livet.

Vardagslycka är superbra!!!!