LIVET I LA

Tjejruset

Kategori:

Jag och Ella var in till stan och sprang Tjejruset förra veckan.

Ella kom in som nummer 9, jag hade ca 30 personer före mig.

1500 deltagare



Cykla, spring, cykla, spring, jobba, sova, cykla, spring, äta

Kategori:

Ja så ser väl livet ut nu. Men det är så härligt när sommaren kommit och man äntligen kan spendera mer tid ute.

Förra helgen sprang vi Leksandsrundans seedningslopp inför Lidingö. Målet var under 52.59 då skulle vi kunna starta i grupp 5 vilket kändes rimligt. Jag, Tova och Anette kom i mål på tiderna 52.47, 50.30 och 52.20 . Hurra tänkte jag, jag och Anette skulle nu få starta i grupp 5. Trodde jag. Haha, dom som tog tid hade dyskalkyli och kunde inte läsa av klockan riktigt. Våra tider slutade mellan 20- 40 sekunder senare enligt dom. Min tid enligt listan blev 53.07. Alltså inte i startgrupp 5 . SKIT. Vi har skickat flera mail för att fråga men dom svarar oss inte ens. Typiskt.

Nåväl, fokus på cykling nu, tre veckor kvar till Tjejvättern. Det har inte blivit några riktigt långa turer men jag har skrapat ihop närmre 60 mil i alla fall.

På onsdag ska jag springa Tjejruset med Ella. Ska bli kul även om jag lär få stryk.

Ha det gott kära vänner.





Spring i benen

Kategori: Träning

Tävlat igen då. 10 km, upp och ner, upp och ner, in i skogen, ut ur skogen...Dryg bana

Första gången jag var med sprang jag på ca 51:30 och kom fyra, andra gången sprang jag på ca 51 och kom trea. I dag sprang jag på 49:35 och kom...sist. Kul! Men bra tid i alla fall. Lillebror kom tvåa, bra jobbat måste jag säga. Ella, Jonatan och Josefin var också med och var superduktiga.
 
Foto: Ella Olsson