LIVET I LA

Örebro Universitet

Kategori: Allmänt

Jaha, då har man klarat av de sista dagarna i Örebro då. Kände mig full av inspiration och arbetsglädje när jag satt på tåget hem i går, vi har haft en hel dag med psykologen Helle Jensen från Danmark som har lärt oss en hel del. Innehållet berörde så klart skolan och vårt samarbete med föräldrarna, men hennes föreläsning var så mycket mer. Personlighetsutveckling skulle jag vilja kalla det hela. Vi har också redovisat vår examinationsuppgift vilket jag nog tror gick bra.

Hann inte mer än hem från tåget i går kväll så kände jag hur trött och slut jag var... Har varit rejält förkyld i ca tio dagar nu och det var på håret att jag kom i väg till Örebro, i dag kom febern krypande så nu tror jag det bär av till vårdcentralen på måndag. Jag vill jobba och vara ute i snön!!!!!!

Nu har vi alla fall studerat klart för ett tag och kan ägna oss åt "på lika villkor" och den kommande mattefortbildningen som alla lärare på jobbet ska gå.

Ha en trevlig helg mina vänner!

Bra minne - men kort

Kategori: Allmänt

Hade helt förträngt det faktum att jag för ett bra tag sen skaffade mig en blogg. Hmm... snacka om att vara dålig på att uppdatera.  Nåväl, jag tror jag gör ett nytt försök:-)

Livet i Grycksbo rullar på, det har varit en kall vinter men nu börjar det lätta. Mina och barnens förkylningar har avlöst varandra och jag kan erkänna att jag endast arbetat 4 dagar sedan den 18 december:-(

I morgon kväll jag ska jag och en av kollegorna åka till Örebro universitet för 2 dagar fyllda med workshops, föreläsningar och examination av kursen vi läst tillsammans. Det ska bli kul att träffa de man arbetat med igen och det ska också bli väldigt skönt med 2 hotellnätter.

När vi nu efter denna kurs är så extremt pålästa så ska vi också få tillfälle att göra ett par "miniföreläsningar" för våra andra kollegor och kanske kanske också för några andra i samma bransch:-)

Önskar jag hade något lite coolare att komma med just nu.... men men, livet är inte alltid en fest!

Ska försöka återkomma och när jag väl märkt att jag kommer att minnas att skriva nåt här
så ska jag lägga ut länken så ni kan läsa om mitt tokcoola liv här i LA!


I mitt huvud just nu är denna bild, vi får se var den hamnar:-)

Var någonstans ska denna hamna tro?