LIVET I LA

Jag och prinsen på minisemester

Kategori:

dsc00984 (MMS)

Jag och prinsen på minisemester

Analyserar

Kategori: Allmänt

Jag är mycket för det där med att analysera måste jag medge. Nu pratar jag inte matematisk flervariabelanalys eller så även om det ligger mig väääldigt varmt om hjärtat:-) Vad jag menar är att jag måste analysera allt jag själv gör och säger hela tiden. Om jag gör något, behöver inte vara något speciellt, så måste jag fundera på hur jag skulle gjort om jag hade haft andra erfarenheter. Drygt i bland faktiskt. I alla fall är jag inne i en riktig analysperiod nu, inget negativt med det i och för sig, men som kära Sofia alltid säger till mig: Det som inte går att bevisa matematiskt finns inte för dig! Sofia tycker mycket om allt som INTE (tomtar, troll och allt vad det kan vara)finns bör nämnas. För att komma till sak så tycker jag i alla fall inte att själva analyserandet är så jobbigt utan det faktum att det inte finns några korrekta och absoluta svar på såna frågor.  Nej, tack gode gud för flervariabelanalysen där hittar man svar i alla fall:-)

För övrigt gör jag sista dagen på Elwing o Lööv för den här sommaren och två veckor av semestern återstår innan höstterminen drar i gång. Både längtar och inte längtar, vill gärna gå till jobbet igen men jag vill ha sovmorgon också.

Har lovat min prins därhemma att vi ska ha en egen hotellövernattning innan sommarlovet är slut och det måste verkligen bli av. Även om allt vi inte gjort än ska göras de här sista två veckorna så måste jag hinna med prinsen.

Huset hemma är upp och ner också eftersom jag och prinsen bestämt oss för att byta sovrum. Våra sovrum ligger så klart på skilda våningar så det har varit en himla massa bärande måste jag säga, men det blir bra när det blir klart och man får en riktig storstädning med på köpet.

Ha det gott kära vänner och njut av det som är kvar av sommaren.

Skickar med en låt också då!

http://www.youtube.com/watch?v=b3NOCEKTzAU

Jäkligt bra låt

Kategori: Allmänt

Fredag kväll och 4 berusade tjejer på stan...
Till er som drabbades då:-)


Picture perfect memories scattered all around the floor
Reachin' for the phone 'cause I can't fight it anymore
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

Another shot of whiskey can't stop looking at the door
Wishing you'd come sweeping in the way you did before
And I wonder if I ever cross your mind
For me it happens all the time

It's a quarter after one, I'm a little drunk and I need you now
Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now
And I don't know how I can do without
I just need you now

woah woaaah.

Guess I'd rather hurt than feel nothin' at all

It's a quarter after one I'm all alone and I need you now

And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now

And I don't know how I can do without

I just need you now

I just need you now (wait)

Ooo, baby, I need you now

http://www.youtube.com/watch?v=eB7T3lJ3dZ4

Får man blogga på jobbet?

Kategori: Allmänt

Japp, jag får det eftersom min mor förmodligen är väldigt glad för att jag jobbar i ett par veckor och då får jag blogga och facebooka hur mycket jag vill. Jag måste också därför att min dator nu till slut har gett upp helt och jag måste klara mig utan bloggar och facebook hemma (Mina barn tycker nog att det är bra i och för sig). Så kan det gå, men jag hittar väl nån bra datareparatör som hjälper mig ska ni se.

Har hunnit varit till Furuvik en helg med barnen och Petra också, vi bodde på campingen där och hade en supermysig helg tillsammans.

I lördags var vi äntligen i väg till Skog för att lyssna på P-Floyd (lyssna och lyssna, det kan ju i och för sig diskuteras) Traktorvagn från Gopa till Skog via Grycksbo - Vilken succé, säger bara, tack alla ni som var med!! Söndagen gick dock inte riktigt i samma tempo som lördagen men den fick ett bra avslut den med. Tack min vän för det!

Ja, och nu sitter jag här på Elwing o Lööv och väntar på att klockan ska bli 18.00 så jag får åka hem och sätta på mig joggingskorna.

Ha det gott alla glada (ni andra också)
Vi hörs en annan dag