LIVET I LA

Vårsolen som försvann

Kategori: Allmänt

I går hade vi en superhärlig dag, allt blir så mycket lättare när solen skiner. Efter frukost åkte hela familjen till skolan för att kika på Jonatan när han tränade fotboll (första gången), efter det tog vi en tripp till Lager för att shoppa nya kläder till Josefin som ska på kalas i dag. Väl hemma igen så var vi ute och njöt av solen, både Jonatan och Josefin åkte sparkcykel på logen (trots det brutna nyckelbenet) och sen kom hinkarna fram och sparkcyklarna fick sig en vårtvätt. Solen sken och vi fikade i gräset som kommit fram på baksidan, riktigt skön dag.

Så vaknar man i dag och funderar på vad en ny vacker vårdag kan erbjuda... tills man tittat ut genom fönstret. Nåväl, det kommer ju alltid lite snö när man tror att våren kommit så detta innebär väl bara att vi kommit ett steg närmre vår och sommar.

Josefin får ta med sig pappa och åka på kalas så jag och storebror kan passa på att ta en shoppingtur, bestämde i går att det behövdes vårkläder...kanske inte lika aktuellt i dag, men men våren kommer som sagt så småningom.

I morgon ska jag tillbaka till jobbet i alla fall efter en vecka hemma med Josefin, Skönt!
På tisdag bär det i väg till storstan för "skolinformatörsutbildning", ska bli spännande och se vad det kan ge.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: